Wie ben ik?

Ik ben Dianne Moerenhout, geboren in Oosterhout in 1980. Al sinds mijn jeugd heb ik het tekenvirus te pakken. Ik ben een autodidact, maar in de loop der jaren heb ik mijn kunde met cursussen bij andere kunstenaars en sign-professionals uitgebreid en heb het tekenen en ontwerpen tot een tweede professie verheven. Met de komst van ons eigen bedrijf is alles in een stroomversnelling geraakt en heb het ontwerpen van logo’s en beletteringen mij volledig eigen gemaakt. Echter wordt mijn eerste liefde niet vergeten, het tekenen van voornamelijk realistische portretten van mens en dier. Pastel is hierbij mijn favoriete medium. Ook maak ik met de komst van ons eigen atelier aan huis veel vrije werken en ben daarin de abstractie gaan ontdekken. In het atelier bent u van harte welkom om het portfolio te bekijken en kunnen we uw wensen bespreken. De liefde en aandacht voor het portrettekenen is in alle werken terug te zien.